Mobile

Aplicatia Trusted Contacts

Aplicatia Trusted Contacts

In momentul de fata in aceasta lume exista o aplicatie pentru orice, fie ca vrei sa vezi in timp real cat mai e pana cand isi soseste comanda facuta la un restaurant sau ca vrei sa vezi ce mai face catelul tau acasa in vreme ce esti plecat sau la munca poti face asta in orice moment doresti. In schimb ducem lipsa de aplicatii care ne pot ajuta in viata de zi cu zi, precum cele pentru urgente si probleme reale. Ei bine, Google s-a gandit la acest aspect si a lansat apicatia Trusted Contacts, care permite vizionarea sau partajarea locului in care va aflati in momentul de fata, in caz de urgente.

In trecut au mai existat concepte pentru acest tip de soft, insa ele erau niste simple procese care iti permiteau sa creezi o lista cu persoanele apropiate la care puteai sa apelezi in cazul in care pateai ceva sau aparea vreo urgenta medicala sau de alta natura. Acum a venit randul ca Google sa incerce sa creeze o astfel de aplicatie la care pastreaza formula de baza, dar include o lista de prieteni de incredere si membri de familie la care puteti apela la nevoie. Google a denumit aceasta aplicatie ”Trusted Contacts”.

Aplicatia Trusted Contacts consta in monitorizarea statusurilor tale, daca sunteti online sau daca v-ati schimbat locul pe harta, de catre persoanele de incredere sau diferiti membri ai familiei. Prietenii pot solicita in cazul unei banuiri o localizare a voastra pe care o puteti confirma sau respinge, daca totul este bine sau daca sunteti ocupat momentan.

Acesta aplicatia a fost testata in mai multe zone de pe glob si functioneaza foarte bine. Se poate spune ca aceasta este una dintre cele mai bune aplicatii pe care Google le-a lansat pentru ca pot salva de la primejdii persoanele cu probleme de sanatate, persoanele in varsta, copii sau chiar persoanele obisnuite care intampina o problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *