Mobile

Jocul pe mobil Cafe Racer

Jocul pe mobil Cafe Racer

Toata lumea a experimentat macar odata jocul pe mobil Traffic Rider. Era de asteptat ca o sa apara si numeroase clone. De aceasta data o sa vorbim despre una dintre ele, mai exact despre Cafe Racer.

Jocul este gasit in Play Store gratuit si reprezinta o abordare ceva mai cartoonish a lui Traffic Rider, de la masinile cu pneuri patratoase pana la cerul cu un fel e romburi ce aduc un walpaper asemanator cu cel de pe Samsung Galaxy S5. Atat Traffic Rider, dar si Cafe Racer dispun de o inspiratie clara, acele tipuri de first person care merg cu pana la 200 la ora printre masini.

Punctul interesant al lui Cafe Racer este exprimat prin varietatea uriasa de customizare si upgrade pe care o suporta o motocicleta. Cursele sunt de tip endless, endless two way, time trial si free ride. Ciudat este faptul ca nu este prezent un mod principal, gen ”campanie”. Putem sa rulam pe contrasens si avem 4 benzi pe care ne facem de cap, dar nu trebuie sa ne ciocnim de alte autoturisme pentru ca o sa fie ”game over”.

Este un joc ideal pentru cei care isi petrec mai mult timp in fata smartphone-ului sau tabletei, insa nu este rau nici pentru cei care vor sa isi ocupe timpul liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *