Mobile

Jocul pe mobil – Power Rangers Legacy Wars

Power Rangers Legacy Wars

Toata lumea cunoaste celebrul film Power Rangers care a debutat in Romaniape data de 7 aprilie si inevitabil pe baza acestuia a fost creat un joc. Este vorba de asa numitul Power Rangers: Legaci Wars care poate fi descarcat din Play Store absolut gratuit.

Dupa cum vedeti in titlu este vorba deste un fighter, care include un numar considerabil de personaje care pot fi deblocate. Toti clasicii din film sunt prezenti aici. Exista party-uri de cate 3 rangeri, dintre care un personaj principal si 2 cu rol de Assist. Fiecare poseda o abilitate unica si alte cateva atacuri principale ce pot lovi, atat de aprope, cat si de la distanta.

Este interesant ca nu se predau runde, iar obiectivul trebuie desfasurat in 99 de secunde. Jocul se bazeaza pe lupte multiplayer, single player sau training. In centru aveti un cerc ce contine 10 unitati, acestea sunt folosite pentru a lansa atacuri.

La fiecare final de batalie este marcata o secventa slow motion foarte interesant. Power Rangers: Legacy Wars este un joc foarte distractiv si atractiv care iti poate ocupa timpul. Se gaseste, atat pe Android, dar si pe iOS in mod gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *