Mobile

Jocul pe mobil – Super Toss The Turtle

Super Toss The Turtle

Jocul Super Toss The Turtle vine de pe o platforma originala de joculete flash, este foarte interesant si se poate descarca gratuit de pe Play Store.

Pai totul este foarte simplu: cu o testoasa trebuie sa tragem dintr-un tun sau o prastie, iar apoi incercam sa alegem o distanta cat mai mare, iar ca scop avem impuscarea animalului sau a obiectului respectiv de pe cer. Chair daca suna umpic crud totul este redat intr-un mod copilaros si nu va afecta sentimentele nimanui.

Fundalurile si creaturile de care ne lovim sunt foarte mari. De asemenea Gameplay-ul ofera cateva secunde de divertisment si de cele mai multe ori implicarea jucatorului este minima. Sunt disponibile multiple deblocabile precum: garla, tunuri si prastii, pistoale si arme cu laser cu care tragem in testoasa, dar si obiecte de tip booster.

Sunt foarte multe personaje deblocabile care pot fi cumparate cu ”cochilii”, moneda jocului. Descirerile armelor sunt foarte haioase, iar jocul desi este amuzant in primele cateva deti este putin enervant pentru ca nu puteti sa obtineti distante mai mari. Insa, avand in vedere ca Super Toss The Turtl se gaseste complet gratuit este chiar bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *